Langtidsholdbare glasfiber rør systemer fra Budaplast

Budaplast er en førende virksomhed inden for produktion af glasfiberforstærket plast (GRP) rør i Ungarn. Siden 1970’erne har vi de været dedikerede til at levere højkvalitetsprodukter, som har spillet en afgørende rolle i konstruktionen og genopbygningen af offentlige rørsystemer.

Deres produktionsanlæg er beliggende i Rózsaszentmárton og ejet af Bonex Építőipari Kft. Budaplast producerer en bred vifte af GRP-produkter, herunder:

  • rør
  • fittings
  • tanke
  • skakte
  • andre typer produkter

Det ægformede GRP-rør er en anerkendt løsning

Budaplast’s rør er lette og har fremragende mekaniske egenskaber samt korrosionsbestandighed, hvilket gør dem ideelle til trenchless (NO-DIG) genopbygning af kloakker. Denne metode muliggør hurtig genopbygning med minimal forstyrrelse af kontinuerlig spildevandsafledning og trafik. Udover denne metode kan deres forskellige GRP-rør og fittings også bruges til traditionelle teknologier med åbne grave.

Budaplast er dedikeret til at levere pålidelige og holdbare løsninger, der opfylder deres kunders behov inden for rørsystemer til både offentlig og industriel anvendelse.

Vil du gerne vide mere?

– Så er du velkommen til at kontakte os, se forhandlere eller besøge Budaplast’s hjemmeside

Brochurer fra Budaplast

Forhandlere